Va per tu, mama.

04mai08

Avui, primer diumenge de Maig es celebra el dia de la mare. Normalment no faig cas d’aquestes diades, de fet ni me n’assabento però avui crec que ho he escoltat al telenotícies. Com que aquest any és el primer que no t’he pogut donar una rosa en mà per Sant Jordi i com que ets la lectora més fidel i menys crítica del blog, et dedico aquest post.

De veritat mama, m’has recolzat en totes les decisions que he pres, has suportat el meu mal humor i les meves males respostes, m’has ensenyat a viure amb alegria i a ser valent.  Tu i el papa sou els meus referents més importants i l’exemple que vull seguir per tota la vida, així que abans que aquest blog es tenyeixi de rosa i acabem embafats, deixa’m dir-te: Felicitats mama! T’estimo moltíssim! Ets la millor mare del món!!! :-)One Response to “Va per tu, mama.”

  1. Hi to every , for the reason that I am really eager of reading this website’s post to be updated regularly.
    It consists of fastidious data.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: