Novetats a relatsencatala.cat

23mai08

Segur que us hi heu trobat: Us passeu una llarga temporada amb una activitat social sota mínims i de cop en un mateix dia us coincideix un casament, un bateig, un sopar d’ex-alumnes i el partit del Barça. Doncs portat al terreny dels projectes, és el que ens ha passat aquesta setmana a relatsencatala.cat.

En una mateixa setmana hem anunciat la creació de l’Associació de relataires que portàvem mesos gestant, hem convocat a la pàgina principal la Megatrobada de relatsencatala.cat i la festa dels poemes il·lustrats a Premià de Dalt el dia 31 de Maig i hem tancat un acord de col·laboració amb SDI Media Grup per tal de recollir mostres de veu en català per a una important empresa de software present en la majoria dels escritoris d’arreu del món. Ehem.

Per acabar-ho de rematar, el dimecres TV3 ens va fer una entrevista a les oficines d’Omatech. La setmana que ve apareixerem en algun Telenotícies migdia (no sabem encara quan). La veritat és que la visita de TV3 a Omatech va ser molt divertida, l’equip del programa ens va tractar de conya i van fer un gran esforç per a captar el màxim d’imatges de relatsencatala.cat, els llibres publicats, les oficines, etc. L’Agustí es va escaquejar i l’entrevista només me la van fer a mi.

Com es pot comprovar a la fotografia adjunta, vam correspondre amb la nostra serietat i professionalitat habituals.

Entrevista a TV3

About these ads


3 Responses to “Novetats a relatsencatala.cat”

 1. Tete ets un escaquejat !

  Molt bé Miki, donant la cara.

  Records des de Tarragona.

 2. 2 Mariona

  Us acabo de veure al telenotícies migdia!!! Felicitat a tot l’equip d’Omatech i a Relats en Català!!
  Això si que contribueix a potenciar la cultura i la llengua catalana, i no un anunci amb una boca de corda mecànica!! S’haurien de gastar els diners amb webs com aquestes i no amb publicitat cutre…. aquí deixo la meva reivindicació!!

 3. 3 Belén

  Uoooooooo! Que bé! hahaha
  no ho sabia pas que els relataires hem sortit a TV3, l’heu penjat al youtube? :)

  Un petonet de la Belén Porta! xD


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: